Bestuur

Voorzitter
Prof. dr. ir. Karen Maex (1959) is rector magnificus van de Universiteit van Amsterdam. Eerder was ze onder meer vicerector van de Katholieke Universiteit Leuven voor de groep Wetenschap & Technologie.

Penningmeester
Mr. Frederik Schutte (1966) is jurist. Sinds 2000 is hij partner van het adviesbureau Brarbers.  Daarnaast is hij actief als bestuurslid van NGO’s en diverse culturele instellingen.

Lid
Drs. Daan Roovers (1970) is filosoof, trainer, docent en voormalig Denker des Vaderlands. Zij doceert publieksfilosofie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en de Universiteit van Amsterdam, waar ze tevens onderzoek doet naar het begrip ‘publieke opinie’.

Lid
Prof. dr. Antoon Vandevelde (1952) was tot 2017 hoogleraar filosofie en sociale ethiek aan de Katholieke Universiteit Leuven. Ook na zijn emeritaat is hij nog steeds actief als docent en onderzoeker aan deze universiteit.

Lid
Mr. drs. Frederik Schutte (1966) is Neerlandicus en jurist. Sinds 2000 is hij partner van het adviesbureau Brarbers.  Daarnaast is hij actief als bestuurslid van NGO’s en diverse culturele instellingen.

Lid
Dr. Katleen Gabriels studeerde Germaanse filologie en moraalwetenschappen. Ze is assistant professor in de computerethiek aan de Universiteit Maastricht en opleidingsdirecteur van de interdisciplinaire bacheloropleiding Digital Society.

Contact
Regine Dugardyn
p/a Socrates & co
Nieuwendammerdijk 306
1023 BT Amsterdam
Telefoon + 31 (0) 6 20739501
Email  Neem contact op

Cropped Spinozalensrondikoonwhitespaceweb Icon1 02metwhitespace.jpg

Deze website gebruikt cookies om een zo prettig mogelijk ervaring te creëren.